Afspraak maken

Via de onderstaande opties kunt u contact opnemen met dbmgz. Voor persoonlijke medische, privacy gevoelige, vragen of een consult, kunt u een bel- of consultafspraak maken via de online agenda. Het contactformulier kunt u gebruiken voor het stellen van algemene en niet medische vragen. U kunt ook zonder afspraak rechtstreeks naar de vestiging komen. Daarnaast kunt u via Twitter reageren of opmerkingen plaatsen.

De online agenda van dr. Bert-Jan de Boer, de mannenarts en medisch seksuoloog

Klik hier voor een belafspraak Maak online een belafspraak Maak hier uw belafspraak in de online agenda van dr. Bert-Jan de Boer om hem telefonisch te spreken. Maak hiervan gebruik voor het stellen van vragen of om meer te weten te komen over uw klacht. Kies in de online agenda een voor u geschikte dag en tijdstip. U wordt op het door u gekozen tijdstip gebeld.

 

Klik hier voor een consult Maak online een consultafspraak Maak hier uw consultafspraak in de online agenda van dr. B.J. de Boer om langs te komen in Bilthoven. U kunt hiervan gebruik maken indien u wordt doorverwezen en/of voor een directe afspraak. Op het door u gekozen tijdstip in de online agenda wordt u verwacht bij dr. B.J. de Boer in Bilthoven.