Disclaimer

Hoewel aan alle pagina's van deze website de grootst mogelijke zorg is besteed, kan door ons geen garantie worden geboden dat deze informatie volledig juist is of blijft. Dbmgz BV aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud van de pagina's van deze website.

Links naar derden vallen buiten de controle van dbmgz BV, die daarom voor de inhoud alsmede de privacybescherming op die websites of voor de diensten die eventueel via die websites worden aangeboden van derden nooit verantwoordelijk kan worden gehouden. Linken naar de website van dbmgz BV is toegestaan, mits de goede naam van dbmgz BV daarmee niet wordt aangetast en mits ermee geen instemming door en/of steun van dbmgz BV wordt gesuggereerd waar dat niet het geval is.

Cookies en statistieken

Wij maken op deze website gebruik van google analytics om bezoekinformatie van onze website te meten en te analyseren.

Dbmgz BV gebruikt bovenstaande gegevens niet om u persoonlijk te identificeren. Wij gebruiken deze diensten van google analytics enkel om de effectiviteit van onze website te verbeteren. Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend.