Boek: "Van mijn plasproblemen af, eindelijk!"

Veel mannen hebben te maken met plasproblemen (LUTS) naarmate ze ouder worden, regelmatig gecombineerd met erectieproblemen. En die klachten kunnen erg hinderlijk zijn, zelfs zo erg dat ze kunnen leiden tot relatieproblemen, slaapproblemen en problemen met sporten.

Het goede nieuws is dat deze kwalen heel goed te behandelen zijn. De mannen die in dit boek hun verhaal vertellen, getuigen daarvan. Tob dus niet langer door en ga met uw klachten naar een mannenarts. Dat zal opluchten!

Van mijn plasproblemen af, eindelijk! is een compacte, overzichtelijke gids voor mannen die last hebben van plas- en/of erectieproblemen.

Serie Spreekuur Thuis, december 2014. ISBN:9789491549656. Poiesz Uitgevers bv. Koog aan de Zaan. Te verkrijgen in zowel de boekhandel als online boekhandel, prijs €9,50.

Dr. de Boer heeft recent een boek geschreven met de titel: 'Van mijn plasproblemen af, eindelijk!'

"In dit boek 'van mijn plasproblemen af, eindelijk!" schrijft dr. L.J. de Boer over de typische mannenkwalen plas- en erectiestoornissen, vooral een kwaal voorkomend bij oudere mannen. Hij vertelt ook hoe deze kwalen relatief makkelijk te behandelen zijn."